Home Junior i NTK Holdturneringer
16 | 10 | 2019
Main Menu

 

Hovedsponsor

Dette kan blive DIT firma
 
 Banner sponsor
www.MotorDoctor.dk
 
Andre sponsorer
 
 test
Test

 

Holdturneringer

Holdturneringer
At spille holdturnering er en rigtig god måde at komme igang med turneringstennis på.
Man spiller individuelle kampe, men er samtidig med på et hold, hvor man ser hinanden spille og føler et fællesskab for holdet/klubben - og ikke mindst er det god træning. 

Det er trænerens opgave at udtage spillere til holdene og fastsætte holdopstillingen. Er du interesseret i at spille holdkampe, skal du tale med din træner eller henvende dig til én fra juniorudvalget.
   
Holdkaptajner
Hvert hold har en holdkaptajn, som oftest er en forælder. Opgaven som holdkaptajn er bl.a. at fastsætte tidspunkter for kampene, i samarbejde med klubsekretæren, samt formidle disse samt øvrige informationer til spillerne samt de andre klubholds holdkaptajner. Herudover tage imod udeholdene, sørge for forplejning samt indberette resultater, ligeledes i samarbejde med klubsekretæren.

Udover holdkaptajnen er det utrolig vigtigt, at forældrene bakker op omkring holdturneringen - enten ved at deltage med kørsel til udekampe, hjælpe med forplejning ell.lign. 

For yderligere beskrivelse af holdkaptajnens rolle for juniorholdene, klik HER for at se opgaverne.
Se endvidere notat, som beskriver hvad NTK mener med Fair Play, og find yderligere information om opvarmning og udstrækning under menupunktet  træning.
lm 3.10.17