Home Sponsorer Priser på sponsorater
21 | 08 | 2019
Main Menu

 

Hovedsponsor

Dette kan blive DIT firma
 
 Banner sponsor
www.MotorDoctor.dk
 
Andre sponsorer
 
 test
Test

 

Priser på sponsorater

Der er forskellige muligheder for at blive sponsor i Næstved Tennis Klub.

Hovedsponsorat:

Hovedsponsorat giver mange fordele, reklameskilte ude og inde i hallen, gratis banetimer indendørs i Hallen, gratis timer udendørs til medarbejderne, eksponering på klubbens hjemmeside, gratis annonce i klubbladet Net Op, en navngiven turnering, navn og logo på 1. og 2. holdets spilledragter, udstillingsstande på klubdage og turneringsdage, logo og link på banebooking siden etc.

VIP-sponsorat:

VIP-sponsoratet giver også mange fordele, positionering omkring klubbens samlede aktiviteter, reklameskilt ude og indendørs i Hallen, 1/1-sides annonce i klubbladet Net Op, logo og link på klubbens hjemmeside, logo og link på banebooking siden, uddeling af sponsormateriale i forbindelse med klubbens udsendelser etc.

Vi kommer gerne til et møde og giver et tilbud på hovedsponsorat eller VIP-sponsorat. Ring venligst til klubsekretæren for at lave en aftale.

Klubsponsorater:

Der er flere muligheder for klubsponsorater. Man kan vælge mellem enkeltelementer eller en pakkeløsning med flere muligheder. Reklameskilt i hallen kan købes særskilt eller i forbindelse med disponering over en ugentlig banetime. Sponsor bestemmer selv farve og design på skiltet, som skal have dimensionerne: Højde 100 cm, bredde 200 cm, tykkelse 1 cm. Priserne er eksklusive moms og angivet pr. år.

Klubsponsorat A:                        

Skilt i hallen                                                          Kr.   3.800,-

Klubsponsorat B:

 

 Skilt i hallen med A - banetime                kr. 6.000,- 
 Skilt i hallen med B - banetime                kr. 7.200,-
 Skilt i hallen med C - banetime                kr. 8.100,-

 Tegnes der en aftale for 3 år tilbyder NTK et skilt ude på bane 1 uden beregning. (produktion af skiltet afholdes af sponsoren)

 

Klubsponsorat C:

Skilt udendørs på anlægget på Nygårdsvej. Skiltet skal have dimensionerne: Højde 40 cm, bredde 120 cm, tykkelse 1 cm. Kontrakt på skilt kan tegnes for en 3-årig periode med 10% nedslag i prisen.

Skilt udendørs på anlægget på Nygårdsvej       Kr.    2.800,-

Annonce på hjemmeside:

Vi kan tilbyde bannerannonce for en given periode. Priser efter aftale

Alle priser er angivet excl. moms.
Sponsor afholder selv alle udgifter i forbindelse med fremstilling og evt. vedligeholdelse af skilte og filer til annoncer.

Kontakt Pr- og sponsorudvalgsformand Søren Kähler for mere information.

01. januar 2018 SK