Home
27 | 03 | 2019
Main Menu

 

Hovedsponsor

Dette kan blive DIT firma
 
 Banner sponsor
www.MotorDoctor.dk
 
Andre sponsorer
 
 test
Test

 

oprykning til 2.holdet

To gange 6 - 0 til de to seniorhold og oprykning til 2.holdet, tillykke.

Samarbejde mellem Næstved Tennis Klub og Ringsted tennis klub forsætter de gode takter. I dag blev sidste runde afgjort, og på hjemmebane vandt 1 holdet sikkert med 6-0 kun 1.HD måtte i 3 sæt. 
Holdet var uden holdkaptajn Johannes Hemmingsen det måtte melde fra pga sygdom. 
I en velspillet 1.HS vandt Kasper Kofoed over Mads Morell med cifrene 6/3 6/4, Jimmie Nielsen, Kaspar W.Andersen og Jakob Andersen vandt sikre sejre.
 
Holdet slutter på en 3 plads. I en række som tydeligt viser at de 3 øverste hold skiller sig ud. "Jeg syntes vi har gjort hvad vi kunne. Jeg kunne godt have tænkt at se hvad det var blevet til hvis vi havde haft nr 1 Kløvermarken og 2 Holbæk hjemme. I stedet for ude og på andet underlag i deres haller. Jeg siger ikke vi havde vundet dem. Men det havde været tættere. Især kampen mod Holbæk tror jeg vi kunne havde vundet hjemme. Kløvermarken vinder rækken og rykker op." lyder det fra Johannes.
 
Næste opgave er udendørs i 2 div hvor målet igen er at slutte i toppen af puljen. Der spiller holdet deres hjemmekampe i Ringsted. 
 
2 holdet vandt i dag 6-0 over Greve3 og vinder derved liga 4 og rykker op i Liga3 for reserve hold.Her ligger 2.holdene fra Elitedivisionen i Liga 1. I kampen mod Greve vandt Mads, Emil, Marcus og Rasmus alle sikre sejre.
Holdet har vundet 6 kampe og tabt 1.
Stort tillykke med oprykningen. 
 
Juniorholdet spillede uafgjort 3-3 mod Køge. hvor Lucas og Hâkon vand deres singler. Marcus og Hâkon deres double. SK 10.03.19