Home
23 | 07 | 2018
Main Menu

 

Hovedsponsor

Dette kan blive DIT firma
 
 Banner sponsor
www.MotorDoctor.dk
 
Andre sponsorer
 
 test
Test

 

RÅDMANDS ENGEN

Så spilles der lystigt i Engen, lige som i gamle dage på gruset. Væltet træ ind over banen er skåret væk og der er ordnet baner af flittige medlemmer. ( ingen nævnt - ingen glemt). Dog tak til Hans Bach, Jørn Olsen og John Clausen for saveriet og opmærkning af baner. Klubhuset er også blevet sat fint op af to flittige damer, Rosmarie Søsted og Inge Olsen. Tak til alle for indsats lyder det fra Willy Sørensen.   SK 6.juni
HUSK! at låse låge og sætte kæde på, samt efterlad området ryddeligt. WS 12.07.18

 
Sponsorer

Vi har den glæde at vi har fået fornyet vores aftaler med Blomstertrylleriet i Købmagergade, Tandlægerne Bille på Præstøvej og Entreprenør Jørn Johansen på Fjordvangen. Det er alle 3 firmaer som har været med i nogle år .
NTK har også fået en ny sponsor. Det er HT-VVS fra Militærsvinget som har tegnet sig for skilt i hallen og på bane 1. Vi er glade for at de 3 vil fortsætte og siger velkommen til NTK til HT-VVS.
SK 13.april

 
TOP-7 hårdeste sportsgrene

Vidste du at tennis er den 7. hårdeste sportsgren i verden!!!
Nej vel, men det er opgjort af ESPN som er et monster medieforetagende i USA. De 6 foranliggende er: Boksning, Ishockey, Rugby, Basketball, Brydning og MixedMaterialArt 
SK 10.april.

 
HJÆLP til vores trængte kassekredit

En stor tak til Jer, som har bidraget med betaling af kontingent op til 1. marts,  - uændret senior helår kr. 1600,00; junior 650,00 og ungsenior 1000,00 for 2018-  
Det vil være en gevaldig hjælp for vores trængte økonomi at få betalt NU.
Du vil opleve ikke at kunne booke baner, træning et, hvis du endnu ikke har klaret det
Hvis du ikke kan huske dit medlemsnummer kan du kontakte kontoret eller Lisbeth 51789376.

Vores konto i SparNord Bank er:  9819 4568466174.

På forhånd tak. Bestyrelsen lm8.3.18

 
Medlems data opdateringer

Vi vil bede jer alle gå ind via banebooking og tilrette jeres data. I kan også skrive evt. ændringer til kontoret og jeg gør det.
Vi har erfaret at mange ikke længere har fastnet eller har skiftet mobilnumre.
Hvis I har glemt adgangskode er det typisk de fire første cifre i jeres fødselsdag. Alternativt skriv til mig. lm 7.01.18

 
Udgift per indbygger

På DGI's hjemmeside kan man finde en oversigt over hvad kommunerne brugte på idræt. Beløbet er opgjort i 2016 per indbygger, og viser nogle interessante tal: Faxe er nummer 31 på listen og bruger 907,- kr. per indbygger.
De tilsvarende tal for Næstved er nummer 83 og med 559,- kr. per indbygger. For Slagelse er tallene 38 og 877,- per indbygger mens Vordingborg er nummer 95 med 365,- kr. per indbygger.
Investeringen i stadion i 2018 på ca. 8 mio.kr. vil betyde 100,- kr. per indbygger i lige det år, altså stadig ikke noget der bringer Næstved op på siden af Slagelse.
SK 02.jan.


 
« StartPrev123NextEnd »

Page 2 of 3